Çatalca'da Tavan Yapan Arsa Fiyatları

                Son dönemlerde büyük projelerin açıklanması ve kesinleşmesi, ayrıca konut projelerinin şehir merkezlerinin dışına kayması adeta Çatalca'yı bir cazibe merkezi haline getirdi. Bu süreç Çatalca'da bazı bölgelerde sahibinden satılık arsa fiyatlarına 10 kata varan artışlar şeklinde yansıdı.

                Çatalcada arsanın m2 fiyatı

        İlçede metrekaresi ortalama olarak 10-15 YTL arasında satılan arsaların değerleri büyük projelerin başlaması ile birlikte 100 YTL fiyat aralıklarına kadar çıktı diyebiliriz. Bölgede satılık arsa fiyatları tavan yapmış durumda. Çatalca satılık arsa fiyatlarındaki bu artışın birçok nedeninin olduğu söylenebilir. Bunlardan bir tanesi de, bölgenin depreme dayanıklı olması. Bu özelliğinin de hesaba katıldığında başta da söylediğimiz gibi bir cazibe merkezine dönüşüm sürecinde olan Çatalca'yı yatırımcıların gözünde paha biçilmez bir hale getiriyor.

                Çatalca'da birçok arsanın fiyatları hakkında bilgi bulabileceğiniz, ayrıca güncel arsa gelişmelerinden haberdar olabileceğiniz sitemizde, sahibinden satılık arsa, Çatalca satılık arsa fiyatları, Arnavutköy satılık arsa fiyatları ve haberlerine erişim sağlayabilirsiniz. Sizde satılık arsalarınızı ücretsiz olarak sitemizin ilan servisinden yararlanarak daha geniş kitlelere sesinizi duyurabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder