Kanal İstanbul Arnavutköy'de Arsa Fiyatlarını Katlıyor


                Kanal İstanbul projesi Arnavutköy'de sahibinden satılık arsa fiyatlarını katlıyor. Marmara ve Karadeniz'i su yolu ile birleştirecek olan bu proje, bir yıl gibi bir sürede Arnavutköy satılık arsa fiyatlarına neredeyse tavan yaptırdı. Boğazdaki gemi trafiğini rahatlatacak olan bu proje bu anlamda en çok Arnavutköy'e değer kattı diyebiliriz.
                Bu yeni proje ile birlikte İstanbul'da yeni bir ada ve iki yeni yarım ada oluşacak olması, aynı zamanda yeni yerleşim yerlerinin ve nüfusun burada ikameti gibi durumlar arsa fiyatları üzerinde büyük paya sahip. Aynı zamanda 3. Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun bu güzergahın yakınlarında konumlandırılacak olması, Arnavutköy satılık arsa fiyatlarını uçurdu diyebiliriz.

                Özellikle Bolluca, Boğazköy, Haraççı ve Taşoluk gibi yerler yatırımcıların adeta yeni gözdesi durumunda. Yatırımın yeni adresi olarak bakılan Arnavutköy bu anlamda yakın bir gelecekte İstanbul'un yeni yükselen değerleri arasında yerini alacağa benziyor. Yeni projeler ile birlikte büyük kitlelere ev sahipliği yapacak olan Arnavutköy İstanbul'un yeni yüzü olacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder