Çatalca Kıymete Bindi


                3. Havalimanı ve birçok projenin geçtiği Çatalca tabiri caiz ise kıymete bindi. İstanbul'un yeni yerleşim merkezi olma yolunda büyük mesafeler kaydeden Çatalca'da satılık arsa fiyatları gündemin zirvesini oluşturuyor.


                Birçok köyün bu anlamda değerlendiği Çatalca'da, Avrupa'ya uzanacak olan Karadeniz otobanı ve üçüncü köprü ile bağlantılı olacak olan yeni çevreyolunun güzergahının bu bölgede yer alması, birçok yatırımcının gözünü Çatalca'ya çevirmesine neden oldu. Çatalca satılıkarsa fiyatlarının bu anlamda yükseldiğini söyleyebiliriz. Birçok dev şirketin uygun arazileri aldığı ve bu arazileri projelendirdiği de gelen haberler arasında. Milyonların yeni yerleşim merkezi olacak olan Çatalca'da satılık arsa bulmak ve değerlendirmek bu anlamda geleceğe yapılacak olan en güzel yatırımlardan bir tanesi olabilir.


                Çatalca satılık arsa fiyatlarına ve İstanbul'un yeni yerleşime açılan birçok bölgesinde, satılık arsa, sahibinden satılık arsa ve arazileri sitemiz üzerinden bulabilir veya mevcut satılık arsalarınızın ilanlarını sitemiz üzerinden yayınlayarak daha büyük kitlelere sesinizi duyurabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder