Arsa yatırımın önemi

              Yatırım son zamanlarda en çok değerlenen birimlerinden biride satılık arsa alımlarıdır. İnsanlar eskiden arsalara pek rağbet etmiyorlardı. Bunun nedeni döviz gibi kur gibi borsa gibi anlık kazandıran bir sistem olmadığı için pek tercih edilmiyordu. 
           Fakat artan nüfus ve artan ev ihtiyacı arsaya olan ilgiyi iki kat artırdı. İnsanlar ellerindeki parayı mevduatı ilk gördüğü arsayı almakta kullanmaktadır. Parası olmayan kişiler ise ellerine düşen sahibinden satılık arsa alımlarını yaparken bile kredi kullanmaktadırlar. Bunun neden uzun vadede olsun kısa vadede olsun kesinlikle kazandıracak bir yatırımdır. Uzman yatırımcılar her yatırımları ölü yatırım kesinlikle olmayan arsa yatırımına yapmaktadır. Satılık arsa ilanlarını her dakika inceleyen kişiler en iyi arsaları kendilerine almaktadır.  
            Sahibinden satılık arsa ilanlarını her gün düzenli takip etmeniz gerekmektedir. Çünkü bu ilanlar diğer ilanlara göre daha ucuz hale gelmektedir. Arada bir komisyoncu olmadığı için orta düzeyde bir fiyat alabilirsiniz. Hatta direk sahibiyle görüşerek indirimlere gidebilirsiniz. Bu yüzden sahibinden satılık arsa almanız daha iyi olacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder