Arnavutköy Sahibinden Satılık Arsalar


                Arnavutköy'de bu gün 150 milyon kapasiteli bir havaalanı projesi söz konusu ve Arnavutköy satılık arsa fiyatları bundan oldukça etkilenmiş durumda. Projenin verilmesi ve ardından devasa bir şehrin inşaatına başlanması haliyle Arnavutköy'de satılık arsa fiyatlarını yakından ilgilendiriyor. Sahibinden satılık arsalar, bu anlamda şu an gündemde olan konuların başında geliyor.
                Bu anlamda bütün dünyanın ve Türkiye'nin gözünün Arnavutköy'de olduğunu söyleyebiliriz. Yatırım yapmanın esas noktasını oluşturan arsa alımları, uzun vadede alıcısına çok büyük kar oranları bıraktığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Uzun vadede hesaplandığında altından daha değerli bir yatırım olan toprak yatırımı, doğru tercih ve takip ile uzun vadede yatırımcısına büyük bir kar bırakabilir.

                Hastalandığımızda doktora gitmek veya adli bir konuda avukata danışmak nasıl zaruri bir ihtiyaçsa, arsa alımlarında da gayrimenkul uzmanlarına danışmak fikir almak ve bu konuda yatırım yapmadan önce Arnavutköy gibi, gelecek vadeden bölgelerde, bilgi alışverişinde bulunmak, atılacak en doğru adım olacaktır. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder