3. Havaalanı ve Arnavutköy


                3. havaalanından etkilenen ana bölgenin Arnavutköy olduğunu söyleyebiliriz. Sahibinden satılık arsa fiyatlarında ve Durusu, Karaburun bölgelerinde arsa fiyatları geçtiğimiz yıllara oranla %30 gibi artış gösteren rakamlara ulaşarak, bu bölgelerin ne kadar kıymetlendiğini ortaya koyuyor.
                Büyük projelerin açıklandığı günden bu yana fiyatlarında istikrarlı bir artış söz konusu olan Arnavutköy, sahibinden satılık arsalarda iyi bir yatırım alanı olarak göze çarpıyor. Yatırım amaçlı arsa alımlarının en çok hızlandığı bölge ünvanını ele geçiren Arnavutköy, bu bağlamda yatırımcıların yeni gözdesi konumunda diyebiliriz. Gayrimenkul fiyatlarının da son yıllara oranlar 3-4 katı fiyat artışına uğraması, o bölgede arsası olanların yüzünü güldürmüş durumda diyebiliriz.

                Arnavutköy'de satılık arsa, sahibinden satılık arsa ve tüm arsa alım satım ilanlarına bu bağlamda sitemiz üzerinden ulaşabilir, büyük şehirlerdeki arsaların fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinden ücretsiz ilan servisimizden yararlanarak sesinizi daha geniş kitlelere duyurarak sahibinden satılık arsalarınızı güven içerisinde satabilir, fiyat karşılaştırmaları ve gündemin sıcak arsa haberlerine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder